Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

sedici

8. 3. 2011 14:45
S clanke se da souhlasit.

Chapu, ty vydaje na postizene jsou obrovske. Jenze prvnim krokem by melo byt tyhle vydaje zefektivnit a tim je popripade i snizit.

Vemte si jen mnozstvi aut s piktogramem vozickar za sklem. Nikomu nevidim do tela, ani do duse, ale prijde mi jich strasne moc. Kolikrat jsou mista na parkovisti pro invalidy plne obsazena, ale v budove zadneho vylozeneho mrzaka nepotkate. Tam podle me mizi spousta penez a asi se s ID a vyhodami na uradech nekdy kupci.

Dalsi vec jsou upravy budov. Sice se delaj, ale jejich funkcnost je mnohdy na povazenou. Nevhodne umisteny zvonek, Bramo a pod. To jsou dalsi prachy v pekle.

Sleva na hromadnou dopravu. Na papire to vypada hezky, v Praze mozna i funguje, ale pro vozmena z vesnice je to jen populisticke gesto.

Proste zdrava spolecnos ma asi dojem, ze se tu pro ZP dela strasne moc, jenze ten efekt z toho zase tak vysoky pro skutecne invalidy neni.  Na tomhle vydela par vycuranych jedincu a opravdovi mrzaci jsou potom kraceni. Muj osobni nazor.

0 0
možnosti

jáša

8. 3. 2011 15:26
Re: S clanke se da souhlasit.

Článek zcela věrohodně popsal realitu , která už teď není nijak rúžova , a po zavedení chystaného, budou z tělesně postížených většínou žebráci , tak jak je známe z první republiky

0 0
možnosti

seelen

8. 3. 2011 13:30
Hmm chlapče

kdo pak tak vehementně kýval když paní Filipiová tak strašila Řeckem?i vy jste se na současném stavu podepsali!!

0 0
možnosti

Dr-Tic

8. 3. 2011 13:46
Re: Hmm chlapče

strašit jsem se nenechal, nikomu jsem nepřikyvoval a ani jednu z parlamentních stran jsem nevolil, nevím, jak jsem se podepsal? Prosím o vysvětlení! Děkuji.

0 0
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Pirátský radní MČ Praha 14 pro sociální věci a zdravotnictví.