Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

miiriindaa

28. 7. 2011 12:36
Pravda pravda

Vídeň je v tomto hodně před námi, i když se mi zdá, že i my začínáme dohánět. Pamatuji si, že ve vídni v době adventních trhů nebyl problém zaparkovat dokonce s dodávkou pro ZTP přímo v centru Vídně, na parkovišti v Hofburgu! Nastupování a vystupování s vozíky úplně v pohodě, toalety dostupné s vozíkem na každém rohu. Řekl bych, že nejproblémovější z celého výletu byl pohyb po komunikacích v centru, které jsou většinou osazeny dlažebními kostkami, což je pro vozíčkáře i asistenta "dosti třesoucí záležitostí".

Hodně zdaru pro Vaší práci!

0 0
možnosti

janacz

27. 7. 2011 9:54
Mám nejasný pocit

že Vídeň už nedoženeme a  to i v jiných parametrech .. ;-(

0 0
možnosti

Sidonie_11

26. 7. 2011 20:47
:)

Je fakt "záhada", že někde to takto jde zkoordinovat a prostě těm lidem, kteří mají nějaký handicap, usnadnit život, zatímco tady v tomto kocourkově se každý snaží vymyslet, jak se tomu vyhnout... :-P

0 0
možnosti

sedici

26. 7. 2011 20:43
Souhlasim

Viden, a vubec Rakousko i Nemecko, je pro Cecha na kare raj. Asi maji vic zkusenosti a ZP jsou tam vic videt. Cisnik zvedne stul, pokud pod nej nezajedete, na zachodech visi zebriky pro presun, madla jsou tam kde maji byt.

Tady se to taky zlepsuje, ale obcas mam pocit, ze mene by bylo vice. Delaj se najezdy, vstupy, toalety, vsude se cpe obrazek voziku, ale skutecnou funkcnost pro vozickare uz nikdo moc nekontroluje. Takze veskere investice nakonec zazdi blbe umisteny zvonek, Bramo, sklon najezdu, zamceny zachod a podobne.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS